Transport brenda qytetit

 

Shërbimi ynë është shërbimi më i shpejtë që do të gjeni për transport lokal brenda qytetit tuaj, qoftë ky transport mallrash, transferim biznesi apo ndërrmarje. 

 Kjo përbën një zgjidhje fleksibël sepse eksperienca jonë afatgjatë na mundëson neve që t'iu ofrojmë një shërbim mjaft të mirë dhe të përgjegjshëm, me tarifat më konkuruese.. 

 Për transportin brenda Tiranës ne mundësojmë dhe përdorimin e autoshkallës me lartësi 14 kate dhe me kapacitet 850 kg falas.

 

 Kjo arrihet duke filluar vetëm  nga 2500 lekë  për sasi prej 25 meter kub.

 

 

 

 

 

  • 20818958_2039347229640292_4785899211040691561_o
  • 26850104_2106903042884710_222880685620797830_o
  • fugon-mallrash
  • kamion-transporti-1
  • kamion-transporti
  • transport-malrash-tirane
  • transport-malrash2
  • transport