Transport Rrugor brenda Shqiperise

Një ndër aktivitetet kryesore të Firmës ShehuTrans është Transporti Rrugor brenda Shqiperisë që prezanton rreth 60% të aktivitetit tonë  ndërsa  Transporti nderkombetar prezanton rreth 40% të aktivitetit ndërkombëtar. Firma e transportit rrugor  ShehuTrans  ofron shërbime cilësore në varësi të nevojave tuaja si: Transport mallrash, transferime banese apo biznesi, magazimim mallrash, ngarkim- shkarkim mallrash, siguracion transporti, asistencë doganore, etj . ShehuTrans ju garanton shërbime cilësore dhe të shpejta nga cdo cep i Shqipërisë dhe i Europës per t'iu pergjigjur sa më mirë nevojave tuaja.

Mësoni më shumë rreth firmës ShehuTrans

Ajo cfarë ne ofrojmë është transportim i thjeshtë dhe i garantuar me cmimet më të lira në tregun e transportit rrugor. ShehuTrans ofron nje gamë mjetesh të ndryshme  sipas nevojave tuaja dhe ju propozon mjetin më të përshtatshëm për transportin e mallrave që ju keni nevojë. Në këtë mënyrë firma e transportit rrugor ShehuTrans ka bërë të mundur që t'iu ofrojë cmimet më të konkurueshme dhe kosto efektive deri ne  40% më lirë sesa  konkurenca. Kjo realizohet duke filluar vetëm për  14000 lekë për sasi 20 metër kub.

Mësoni më shumë rreth ofertave të transportit

Për transferimet e banesave, shtëpive, apo bizneseve tuaja Shehutrans ka vendosur në dispozicionin tuaj nje autoshkallë me lartësi 14 kate.  Në këtë mënyrë kemi bërë më  të lehtë jo vetëm  ngjitjen,  por edhe  zbritjen e objekteve tuaja në/nga katet e larta. Autoshkalla për transportet dhe trasferimet brendave Tiranës është falas .

  • 20818958_2039347229640292_4785899211040691561_o
  • 26850104_2106903042884710_222880685620797830_o
  • fugon-mallrash
  • kamion-transporti-1
  • kamion-transporti
  • transport-malrash-tirane
  • transport-malrash2
  • transport