Siguracion Transporti

Përgjatë rrugëtimit të mallrave tuaja si jashtë por edhe brenda vendit ekziston gjithmonë rreziku i vjedhjes ose dëmtimit. Programet tona të siguracionit për mallrat në transport janë projektuar për të mbuluar sa më mirë nevojat e prodhuesve, importuesve dhe eksportuesve për t'u  ofruar atyre siguri dhe qetësi në transport.

  • 20818958_2039347229640292_4785899211040691561_o
  • 26850104_2106903042884710_222880685620797830_o
  • fugon-mallrash
  • kamion-transporti-1
  • kamion-transporti
  • transport-malrash-tirane
  • transport-malrash2
  • transport