Magazinim & Logjistike

 

Magazinim Mallrash

ShehuTrans ju ofron gjithashtu edhe magazinim  të përkohshëm mallrash  në ambjentet  tona të mbyllura, në magazinë apo sipas nevojave tuaja;  në kontenierët që ndodhen në fushën e parkut , ose edhe  në ambjent të hapur. Parku dhe magazina, apo edhe fusha e parkut ku ndodhen kontenieret, janë ambjente tepër të sigurta nën mbikqyrjen e stafit tonë 24/24 orë. ShehuTrans mban përgjegjësi deri në pikën e fundit për ruajtjen e mallrave tuaja deri në përfundim të procedurave me autoritetet shtetërore ose doganore.


Shërbime Logjistike

Në rastet kur importuesit apo bizneset që importojnë një ngarkesë të madhe në një mjet të vetëm (me nje trailer apo kontenier)  dhe pastaj  dëshirojnë që ta shpërndajnë mallin e tyre  me sasi te vogël apo volume të vogla në rrethet e Shqiperisë sipas nevoja tuaja( ose në raste të ngjashme),  ShehuTrans ju ofron një shërbim të plotë në fushën e logjistikës:  transportin, ngarkim-shkarkimin  dhe magazinimin e përkohshëm, ndarjen dhe sistemimin e mallrave tuaja, transportin dhe sedicionin e mallrave  ne destinacionin e duhur në cdo cep te Shqiperisë .


 Ngarkim - Shkarkim

Ne ju ofrojmë fuqinë punëtore dhe mjetet e punës profesionale për ngarkim - shkarkimin e mallrave tuaja me  profesionalizëm dhe me një siguri maksimale nga stafi ynë!

Kliko dhe mësoni me shumë për Ngarkim - Shkarkimin! 

  • 20818958_2039347229640292_4785899211040691561_o
  • 26850104_2106903042884710_222880685620797830_o
  • fugon-mallrash
  • kamion-transporti-1
  • kamion-transporti
  • transport-malrash-tirane
  • transport-malrash2
  • transport