Auto - Shkallë

Për ato raste kur e vetmja mënyrë për transportin e orendive ose pajisjeve është  nga ballkoni ose dritarja,   ShehuTrans vendos në dispozicionin tuaj një autoshkallë me lartësi deri në 14 kate edhe me kapacitet 850 kg. Në këtë mënyrë transferimi i banesave, ndërmarrjeve,  apo bizneseve bëhet akoma më i lehtë dhe i shpejtë, brenda kushteve të sigurisë maksimale dhe me cilësi.

auto-shkalle

Specifikimet teknike:

Lartesia 36 m
Pesha maksimale 850 kg
Kate 14 Kate
Volumi -
Siperfaqja -

 

 

 

Kliko këtu për të mësuar me shumë rreth kategorive të mjeteve

  • 20818958_2039347229640292_4785899211040691561_o
  • 26850104_2106903042884710_222880685620797830_o
  • fugon-mallrash
  • kamion-transporti-1
  • kamion-transporti
  • transport-malrash-tirane
  • transport-malrash2
  • transport