Rrjeti Operimit

 

ShehuTrans operon brenda Tiranës, brenda Shqiperisë, si dhe në:


Europën Lindore:

 • Greqi
 • Maqedoni
 • Bullgari
 • Kosovë
 • Mal te Zi
 • Rumani
 • Serbi

Europën Perëndimore:

 • Itali
 • Francë
 • Austri
 • Belgjikë

Gjithashtu bashkëpunon me partnerët e saj me konteiner kargo nga Azia drejt portit të Pireut,  nga porti i Pireut drejt Shqiperisë si dhe nga Ankona-Itali drejt portit të Durrësit dhe anasjelltas.

ShehuTrans merr persipër edhe transportin e një gjysmëkonteiner-i.

 

 • 20818958_2039347229640292_4785899211040691561_o
 • 26850104_2106903042884710_222880685620797830_o
 • fugon-mallrash
 • kamion-transporti-1
 • kamion-transporti
 • transport-malrash-tirane
 • transport-malrash2
 • transport