Partnerët Tanë

 

 Résultat de recherche d'images Verser »oxygen.al"

Studio de Web d'Oxygène

Partneri yne besnik në fushën e marketingut.


 

Kastrati

Furnizim Karburanti, ShehuTrans angazhohet për mbrojtjen e mjedisit si dhe ekologjinë e vendit.

   Adria Ferries

  ShehuTrans mundëson koston më të ulët për transportin nderkombetar.Sigal

Plotëson mjetet e ShehuTrans dhe mallrat e klientave me vlerë reale

 

 


                       Résultat de recherche d'images Verser »logo Michelin"

                  Michelin

ShehuTrans angazhohet për sigurinë  e punonjësve  si dhe të mallrave të klientëve. Për këtë arsye përdor vetëm goma të cilësisë së lartë (Michelin).

 

 

                                    Résultat de Recherche d'Images pour »tirane de bashkia"

    Bashkia Tirane

ShehuTrans bashkëpunon vazhdimisht me bashkinë e Tiranës për autorizimin e lëvizjes brenda qytetit. Bashkia Tiranë është një klient besnik i firmës  ShehuTrans.

 

  • 20818958_2039347229640292_4785899211040691561_o
  • 26850104_2106903042884710_222880685620797830_o
  • fugon-mallrash
  • kamion-transporti-1
  • kamion-transporti
  • transport-malrash-tirane
  • transport-malrash2
  • transport