Rreth Nesh

ShehuTrans është një kompani transporti lider me kapital të plotë  privat, e bazuar në Shqipëri. Kompania Shehu Trans operon në tregun Shqiptar dhe atë ndërkombëtar prej më shumë se 12 vitesh. Përmes rrjetit tonë, partnerëve dhe zyrave përfaqësuese, ne jemi te mirëpozicionuar në fushën e transporteve rrugore dhe ofrojmë një cilësi shërbimi të lartë e me cmimet më konkuruese ne treg.

Firma Shehu Trans është një ndër firmat e vetme të transportit në Shqipëri që ofron transport mallrash dhe shumë shërbime të tjera në lidhje me fushën e transportit. Ne vëmë në dispozicion për klientët tanë  një gamë mjetesh të ndryshme duke filluar nga makinat e  tonazhit të vogël si : furgon mallrash , kamioncinë transporti ,etj. dhe njëkohësisht mjetet e tonazhit të madh si dhe kamion transporti; të  të gjithave kategorive dhe volumeve , tralier apo remorkiator.

ShehuTrans është  e vetmja kompani transporti që merr përsipër transportin e mallrave me sasinë më të vogël duke vazhduar nga 200 kg deri në 24 tone për mjet. 

Kliko për të mësuar më shumë rreth kategorive të mjeteve

Në këtë mënyrë ne kemi bërë të mundur që t’ju propozojmë  mjetin më të përshtatshëm për nevojat e transportit që ju dëshironi me cmimet më të lira në Shqipëri dhe Europë . Gjithashtu ofrojmë trasparencë totale dhe kontroll ndaj shpenzimeve të transportit me norma shumë konkuruese,  s idhe kosto efektive duke ju garantuar nje transport të besueshëm,  të shpejtë dhe të sigurtë.

Kliko për të mësuar më shumë rreth Ofertave të Transportit

Ajo që e bën firmën ShehuTrans më të vecantë nga kompanitë e tjera të transportit rrugor është  korrektësia e plotë ndaj klientëve të saj  me  sherbimet e shumta si: Transport Mallrash , Trasferim banesash apo biznesi , magazinim mallrash , ngarkim -shkarkim , auto-shkallë , shërbime administrative , siguracion transporti,  asistencë doganore , etj . Shërbimet e firmës ShehuTrans janë me nje kualitet tepër cilësor,  të shpejta dhe të sigurta.

Mësoni më shumë rreth shërbimeve tona   

  • 20818958_2039347229640292_4785899211040691561_o
  • 26850104_2106903042884710_222880685620797830_o
  • fugon-mallrash
  • kamion-transporti-1
  • kamion-transporti
  • transport-malrash-tirane
  • transport-malrash2
  • transport