Cfarë Ofrojmë

Ne mbajmë përgjegjësi për mallrat deri në pikën e fundit. Për transportin e mobiljeve dhe transferimin e banesave brenda dhe jashtë Tiranë-s ofrojmë cmime  deri në 40% më lirë se konkurrenca. Shërbimet kryesore qe ne ofrojmë janë:

Transport Rrugor

 • Transport mallrash brenda Shqipërisë
 • Logjistikë brenda dhe jashtë Tiranës
 • Transport për transferim Banese
 • Transport Ndërkombëtar

Shërbime Administrative

 • Shërbim Doganor
 • Siguracion mallrash e Transporti

Shërbime Magazinimi

 • Magazinim mallrash
 • Ngarkim - Shkarkim
 • Ngritje mallrash me auto-shkallë(14 kate)
 • 20818958_2039347229640292_4785899211040691561_o
 • 26850104_2106903042884710_222880685620797830_o
 • fugon-mallrash
 • kamion-transporti-1
 • kamion-transporti
 • transport-malrash-tirane
 • transport-malrash2
 • transport