Trailer Transporti

Trailerat e transportit janë mjete të rënda nga 19 deri në 22 t ngarkesë.  Këto mjete mundësojnë transportimin e tonazhit të lartë në  distanca kryesisht  të mëdha, por jo vetëm.

Kjo kategori mundëson transportimin e paletave dhe të objekteve të ndryshme me tonazh të lartë. Janë ideale për transportet ndërkombëtare,  por edhe kombëtare në distancat  e largëta me tonazh të lartë.

Traileri i transportit është një nga mjetet më të mëdha i autorizuar në akset rrugore.

 trailer transporti

Përmasat e ngarkesës:

 Volumi  98.22m³
 Siperfaqja  32,20 m² 
 Gjatesia  13,43 m
 Gjeresia  2,45 m 
 Lartesia  2,91 m
 Diagonalija  3,76 m

 

Pesha Mbajtëse:

 PTCA  34t500  PV  22t063
 CU  22t00  PRTA  44t500

 

Informacione të tjera:

 Porte anesore   Po 
 Porte mbrapa  Po
 Pedan per ngarkim paletash  Po
 Ngarkim me pirun  Po
 Sistem kriket per lidhjen e mallit  Po
 Rregullator temperature per mallrat  Jo

 

 

Kliko këtu për të mësuar me shumë rreth kategorive të mjeteve

  • 20818958_2039347229640292_4785899211040691561_o
  • 26850104_2106903042884710_222880685620797830_o
  • fugon-mallrash
  • kamion-transporti-1
  • kamion-transporti
  • transport-malrash-tirane
  • transport-malrash2
  • transport