Rimorkio të ndryshme

Rimorkiot mundësojnë transportin e cfarëdolloj volumi apo objekti; peshat mbajtëse të këtij lloj mjeti janë shumë të favorshme për ngarkesat e rënda dhe për mallrat me dimensione të jashtëzakonshme.

Përmasat e ngarkesës:

 Volumi  98.22m³
 Siperfaqja    ---- m²
 Gjatesia 12,07 m
 Gjeresia   2,54 m 
 Lartesia   2,23 m
 Diagonalija     --- m

 

Pesha Mbajtëse:

 PTCA  24t500  PV  22t260
 CU  ---  PRTA  ---

 

Informacione te tjera:

 Porte anesore   Po 
 Porte mbrapa  Po
 Pedan per ngarkim paletash  Po
 Ngarkim me pirun  Po
 Sistem kriket per lidhjen e mallit  Po
 Rregullator temperature per mallrat  Jo

 

 

Kliko këtu për të mësuar me shumë rreth kategorive të mjeteve

  • 20818958_2039347229640292_4785899211040691561_o
  • 26850104_2106903042884710_222880685620797830_o
  • fugon-mallrash
  • kamion-transporti-1
  • kamion-transporti
  • transport-malrash-tirane
  • transport-malrash2
  • transport