Kamioncina Transporti

 

Kamioncinat e transportit ndahen në dy kategori sipas peshës mbajtëse dhe volumit të ngarkesës:

Kategoria 1 PTAC 3t500 - janë kamioncina që hyjnë tek mjetet e lehta . Për transportet brenda qytetit nuk ka nevojë për autorizime nga autoritetet përkatëse.  Volumi i madh i kontenierit  dhe dyshemeja e sheshtë i favorizon kamioncinat  për transportin e paletave dhe transferimin e banesave

Kategoria 2  -janë kamioncina që e kanë peshën mbajtëse më të madhe se PTAC 3t500 dhe për këtë arsyje, për transportet brenda qytetit duhet te pajisen me një autorizim qarkullimi nga autoritetet përkatëse.

 

kamioncin transporti

Përmasat e ngarkesës:

Volumi 22.22m³
Siperfaqja 8,20 m² 
Gjatesia 4,47 m
Gjeresia 2,14 m 
Lartesia 2,23 m
Diagonalija 2,76 m

Pesha Mbajtëse:

PTCA 3t500 PV 2t063
CU lt237 PRTA 7t500

Informacione të tjera:

Porte anesore  Po 
 Porte mbrapa  Po
 Pedan per ngarkim paletash  Po
 Ngarkim me pirun  Po
 Sistem kriket per lidhjen e mallit  Po
 Rregullator temperature per mallrat  Jo

 

 

 

Kliko këtu për të mësuar me shumë rreth kategorive të mjeteve

  • 20818958_2039347229640292_4785899211040691561_o
  • 26850104_2106903042884710_222880685620797830_o
  • fugon-mallrash
  • kamion-transporti-1
  • kamion-transporti
  • transport-malrash-tirane
  • transport-malrash2
  • transport