Kamion Transporti

Kamionat e transportit janë mjete të rënda dhe ndahen sipas kategorive të tonazhit, duke filluar nga kategoria I 6.5 tn, kategoria II 12 tn edhe kategoria e III 19 tn.

Kamionet e transportit janë mjete dhe na mundësojnë transportin e ngarkesave të tonazhit të lartë dhe volumit të madh. Janë mjete ideale për transport paletash edhe për furnizimin e ndërmarrjeve me një kapacitet të lartë ngarkese.

Për transportin e mallrave brenda qyteteve me kamion nevojitet autorizimi i qarkullimit nga autoritetet përkatëse.

  kamion transporti

 Informacionte per kategorin 12 Tn

Përmasat e ngarkesës:

 

 Volumi  50.00 m³
 Siperfaqja  20,17 m² 
 Gjatesia  6,30 m
 Gjeresia  2,45 m 
 Lartesia  2,30 m
 Diagonalija  3,37 m

 

Pesha Mbajtëse:

 PTCA  12t00  PV  8t200
 CU  8t500  PRTA  22t500

 

Informacione të tjera:

 Porte anesore   Po 
 Porte mbrapa  Po
 Pedan per ngarkim paletash  Po
 Ngarkim me pirun  Po
 Sistem kriket per lidhjen e mallit  Po
 Rregullator temperature per mallrat  Jo

 Informacionte per kategorin 19 Tn

 

kamion transporti

 

 

Përmasat e ngarkesës:

 Volumi  65.00m³
 Siperfaqja  22,19 m² 
 Gjatesia  9,05 m
 Gjeresia  2,46 m 
 Lartesia  2,66 m
 Diagonalija  3,47 m

 

 

Pesha Mbajtëse: 

 PTCA  12t00  PV  12t150
 CU  12t200  PRTA  44t00

 

Informacione të tjera:

 Porte anesore   Po 
 Porte mbrapa  Po
 Pedan per ngarkim paletash  Po
 Ngarkim me pirun  Po
 Sistem kriket per lidhjen e mallit  Po
 Rregullator temperature per mallrat  Jo

 

 

Kilo ketu per te mesuar me shume rreth kategorive te mjeteve

  • 20818958_2039347229640292_4785899211040691561_o
  • 26850104_2106903042884710_222880685620797830_o
  • fugon-mallrash
  • kamion-transporti-1
  • kamion-transporti
  • transport-malrash-tirane
  • transport-malrash2
  • transport