Furgon Mallrash

Furgoni i mallrave është një mjet shumë praktik dhe tepër i manovrueshëm brenda qytetit;  i shpejtë për transportin e mallrave me volum te vogël si dhe të peshave të lehta.

 

Ai gjithashtu është edhe një mjet ideal për shërbime logjistike apo për furnizimin e ndërmarrjeve me sasi të vogël.  Furgonat hyjnë në kategorinë e mjeteve që nuk kanë nevojë për autorizim qarkullimi brenda qytetit nga autortetet përkatëse.

 

 

  fugon mallrash

Përmasat e ngarkesës:

 Volumi  15.22m³
 Siperfaqja  8,20 m² 
 Gjatesia  4,31 m
 Gjeresia  1,81 m 
 Lartesia  1,93 m
 Diagonalija  2,76 m

 

Pesha Mbajtëse:

 PTCA  3t500  PV  2t063
 CU  lt237  PRTA  5t500

 

Informacione të tjera:

 Porte anesore   Po 
 Porte mbrapa  Po
 Pedan per ngarkim paletash  Po
 Ngarkim me pirun  Po
 Sistem kriket per lidhjen e mallit  Po
 Rregullator temperature per mallrat  Jo

 

 

Kliko këtu për të mësuar me shumë rreth kategorive të mjeteve

 

  • 20818958_2039347229640292_4785899211040691561_o
  • 26850104_2106903042884710_222880685620797830_o
  • fugon-mallrash
  • kamion-transporti-1
  • kamion-transporti
  • transport-malrash-tirane
  • transport-malrash2
  • transport