Transport Mallrash

Tek ne do gjeni oferta me cmime promocionale për transport brenda Shqipërisë dhe brenda qytetit, por jo vetëm! Shehu trans ju ofron ofron autoshkallë falas per trasferimet e banesave, bizneseve, ndërrmarjeve falas.

Të transferosh banesë është gjithmonë e lodhshme dhe e bezdisshme.Na lini t’ju heqim një pjesë të lodhjes dhe bezdisjes duke na besuar transportimin e shtepisë tuaj më lirë dhe më shpejt.

Për t’ua lehtësuar sa më shumë procedurat burokratike doganore Shehu trans ju ofron shërbime si asistencë doganore, asistencë administrative për të gjitha procedurat dhe formalitetet në doganë.

Ne ju ofrojmë shërbimin më të besueshëm për transport dhe spedicion ndërkombetar të klientëve tanë. Transparencë dhe kontroll ndaj shpenzimeve të transportit me norma shumë   konkurruese dhe kosto efektive.

Ngarkim Shkarkim Magazinim ShehuTrans ju ofron magazinim mallrash të përkohshëm deri në përfundim të procedurave me autoritetet shtetërore ose doganore në ambjentet tona, nën mbikqyrjen e sigurtë të stafit tonë 24 orë.

Ajo cfarë ne ofrojmë është Transporti më i thjeshtë dhe me cmimin më të lirë në treg. Deri në 40% më lirë se konkurrenca. Duke filluar nga 14000 lekë për sasi prej 20 metër kub.

  • 20818958_2039347229640292_4785899211040691561_o
  • 26850104_2106903042884710_222880685620797830_o
  • fugon-mallrash
  • kamion-transporti-1
  • kamion-transporti
  • transport-malrash-tirane
  • transport-malrash2
  • transport